Basis

Basis

Basis Utrecht

basic info.

Zaterdag 19 augustus maken Keith Carnal en Amotik hun debuut in BASIS. TWR72 maakt de line-up compleet!Keith Carnal is een van de snelst groeiende techno-artiesten van het moment. Zijn tracks Untold, Analysis en Prospect heb je waarschijnlijk vaak voorbij horen komen in de sets van de grote techno-artiesten. Keith zelf reist de wereld rond langs de grote clubs als Tresor (Berlijn), CONCRETE (Parijs) en Fuse (Brussel). 19 augustus maakt Keith eindelijk zijn langverwachte debuut in BASIS!Ook de Berlijnse Amotik staat 19 augustus voor de eerste keer in BASIS. Amotik released veel muziek op zijn eigen label en op 47 (het label van Tommy Four Seven). Daarnaast heeft Amotik laatst gereleased op Figure (het label van Len Faki) en heeft hij dit jaar al twee keer in Berghain gestaan en bijvoorbeeld ook in Razzmatazz in Barcelona.TWR72 kon op deze line up niet ontbreken. Al jaren gooien zij hoge ogen met de releases op hun eigen Float Records. Daarnaast zullen er 2 tracks op de derde release van Len Faki's Figure Jams van hun hand zijn. TWR72 speelde eerder o.a. al in de Berghain, bij DGTL en Soenda.

  • from 23:59 until 06:00
  • Basis
    Oudegracht aan de Werf 97 , Utrecht
    show map
  • Early Bird 8.00
    Regular 10.00

location.

  • Oudegracht aan de Werf 97, 3511 AL Utrecht