8Bahn Kingsnight Special

8Bahn Kingsnight Special

Luxor Live Arnhem

basic info.

Dat 8Bahn altijd groots uitpakt rondom Koningsnacht en Koningsdag, is na al die jaren wel duidelijk. Traditiegetrouw begint de Koningsnacht in Musis Park en wordt deze vervolgd met een flinke afterparty in Luxor Live. Twee zalen, standaard uitverkocht, die door gaan tot in de vroege uurtjes!

Het tiende jaar van 8Bahn wordt uitbundig gevierd, want de Kingsnight Special 2017 omvat een hoogwaardige line up met Âme *live als absolute headliner!

Âme
Dan hebben we het dus over het Berlijnse kopstuk Frank Wiedemann, die al jaren op het hoogste niveau meespeelt. Wiedemann’s diepe, dromerige, melodieuze techno en livesets zijn ongeëvenaard en een op zichzelf staand genre onder de noemer Innervisions. Dat grote imprint, opgericht door dezelfde Âme en Dixon dat inmiddels de volledige aardkloot heeft veroverd.

Dat we Âme nog nooit op Arnhems grondgebied hebben mogen aanschouwen is een groot gemis dat we na 26 april 2017 gelukkig voor eens en altijd kunnen afstrepen!

  • from 23:30 until 05:00
  • Luxor Live
    Willemsplein 10 , Arnhem
    show map
  • Regular 20.00
    Late 24.50

location.

  • Willemsplein 10, 6811 KB Arnhem