Horizon: Intergalactic Gary

Horizon: Intergalactic Gary

Ekko Utrecht

basic info.

Al jarenlang staat Horizon garant voor kwaliteit en een eigenaardige vibe. Een beetje vreemd vinden we wel lekker en dat zie je terug in de line-ups. Onze favoriete DJs van buiten de landsgrenzen halen we naar hier met als doel het nachtleven te kleuren met een nieuw geluid.

INTERGALACTIC GARY
Deze man stond aan de voet van de Den Haagse club scene begin jaren negentig. Samen met I-f & crew maakte hij radio voor de piratenzender Trend FM, en vandaag draait hij nog steeds in het Europese clubcircuit. Als een iemand weet hoe je de nacht doordanst op house, garage en disco, is het deze man.

  • from 23:00 until 00:00
  • Ekko
    Bemuurde Weerd WZ 3 , Utrecht
    show map
  • Presale 7.50
    Door 10.00

location.

  • Bemuurde Weerd WZ 3, 3513 BH Utrecht