Flirtation Winter editie

Panama Amsterdam

basic info.

Dit jaar bestaat het unieke women only feest Flirtation 14 jaar. "Toen ik Flirtation bedacht wilde ik het feest houden in de beste club van Amsterdam en dat was en is nog steeds Panama", aldus initiator Bianca Hagenbeek.

Een samenwerking die 14 jaar na dato nog steeds recht overeind staat en waar duizenden vrouwen nog steeds helemaal losgaan tijdens een feest dat bekend staat om het unieke women only aspect. Alleen maar vrouwen, mits openminded, mogen naar binnen evenals een 100% women only line-up.

Panama Amsterdam zal zaterdag 11 februari 2017 het domein zijn van honderden dansende, feestende en flirtende vrouwen. In de grote zaal van club Panama staan DJ Carita La Nina, Kimberlee Ramirez, Chelsea samen met MC Bunty en MC Shorty op het podium. De studio is zoals altijd gereserveerd voor de R&B en hiphop liefhebbers met dit keer DJ duo Jackie & Pokkoehontas achter de draaitafels. Two rooms double the fun!

De meest sprankelende persoonlijkheid in de beste outfit maakt kans op Special Flirt tickets voor Flirtation on the Beach. So… are you ready to flirt and dance?

  • from 23:00 until 05:00
  • Panama
    Oostelijke Handelskade 4 , Amsterdam
    show map
  • Presale 18.50
    Doors 22.50

line up.

location.

  • Oostelijke Handelskade 4, 1019 BM Amsterdam