Kraak & Smaak

Kraak & Smaak

TivoliVredenburg Utrecht

basic info.

Hebben we in Nederland wel door hoe succesvol het Leidse producerstrio Kraak & Smaak is in het buitenland? Al sinds het verschijnen van hun debuutalbum Boogie Angst (2005) staan de heren met hun eclectische mix van electronica, funk en downbeat op alle festivals ter wereld die er toe doen (Sziget, Coachella, SXSW, Glastonbury, Exit...) en wordt hun muziek gebruikt in Amerikaanse tv-series. Op 10 juni is hun nieuwe album Juicy Fruit verschenen, met daarop gastbijdragen van onder anderen Mayer Hawthorne en Alxndr London. De nieuwe tracks laten een aangenaam zomerse vibe horen!

  • from 19:00 until 22:30
  • TivoliVredenburg
    Vredenburgkade 11 , Utrecht
    show map
  • Voorverkoop 16.00

location.

  • Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht