Winter Park Festival

Aquabest

basic info.

Jawohl, de line up van Winterpark Park Festival is compleet! Op zaterdag 5 november 2016 keert het ijskoude muziek festival voor de derde keer terug op Aquabest bij Eindhoven. Op de grootste guilty pleasure van het zuiden worden drie stages gevuld met de aller heetste artiesten die van 13:00 tot 23:00 uur de spectaculaire party pistes zullen gaan bedwingen.

Waaghalzen opgelet want niemand minder dan Tony Junior, Ruthless & Jebroer, The Darkraver, Childsplay, B-Front, Frequencerz, Einmusik (live), Man With No Shadow en nog veel meer artiesten razen met een rotvaart over de verse sneeuw van Winter Park 2016! Haal dat foute skipak maar weer uit de mottenballen, strijk de thermo onderbroeken maar vast glad en wapen jezelf tegen de kilo’s rondvliegende confetti. Winter Park Festival is zurück!

  • from 13:00 until 23:00
  • Aquabest

location.