Pandora by Night

TivoliVredenburg Utrecht

basic info.

Pandora overdag is een zaal als vele andere, maar Pandora By Night is een technoclub zonder gelijke. Daar hoort dus ook een ongeëvenaarde line-up bij, vannacht aangevoerd door the one and only Ben Sims. De Londense veteraan draait vooral vinyl en lust zijn techno bij voorkeur hard, rauw en stevig, maar is altijd funky en onvermoeibaar. Dat laatste gaat ook zeker op voor Amsterdammer JP Enfant (LET, Les Enfants Terribles) en Utrechts eigen Stratum, waarbij Enfant een melancholiek randje koetsert en niet vies is van een experimentje her of der, terwijl Stratum juist lekker vuig tekeer gaat. Dikke kicks gegarandeerd.

  • from 23:30 until 05:00
  • TivoliVredenburg
    Vredenburgkade 11 , Utrecht
    show map
  • Voorverkoop 13.00
    Deur 15.00

location.

  • Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht