Planet Rose

Doornroosje Nijmegen

basic info.

Twee jaar nadat Klockworks een van de allereerste nachten verzorgde in het nieuwe Doornroosje, neemt Ben Klock’s label dit keer het hele gebouw over. Klockworks is een van de bekendste en sterkste technoconcepten van de planeet, niet zo gek natuurlijk met een vooraanstaand selector als Ben achter het roer. De Berghain resident heeft een aantal prominente gasten uitgenodigd: publiekslieveling Etapp Kyle, UK bass legende Trevino, spacetechno coryfee Staffan Linzatti en new kid on the block Jay Clarke. Het spektakel wordt zoals altijd visueel omlijst door onze eigen Heleen Blanken met haar prachtige beeldende stijl.

  • from 23:00 until 06:00
  • Doornroosje
    Stationsplein 11 , Nijmegen
    show map
  • Voorverkoop 20.00

location.

  • Stationsplein 11, 6512 AB Nijmegen